Η Ελληνική Εταιρεία Ρεολογίας (ΕΕΕ) ιδρύθηκε το 1996 από Έλληνες ρεολόγους που κατοικούν στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό. Είναι συνδεδεμένη με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ρεολογίας (ESR) και είναι αφιερωμένη στην προώθηση επιστημονικών δραστηριοτήτων και προόδου στους τομείς της ρεολογίας και της μηχανικής των ρευστών.

Μετά την περσινή απόφαση για αναβολή λόγω της πανδημίας του Covid-19 και εν όψει της επιστροφής στην κανονικότητα, τα μέλη του HSR δεσμεύονται σταθερά για τη συνέχιση της επιτυχημένης σειράς συνεδρίων που προσελκύει τακτικά ερευνητές και μηχανικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για το σκοπό αυτό, σύμφωνα με την περσινή απόφαση, η συνεδρίαση της Ελληνικής Ρεολογικής Εταιρείας (ΕΕΕ) θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σκιάθου το 2022 μεταξύ 29 Ιουνίου και 2 Ιουλίου.

Ως απάντηση στο αίσθημα των μελών του HSR, σχεδιάζεται ως μια αυτοπροσώπως συνδιάσκεψη με πλήρεις απαιτήσεις εμβολιασμού για τους συμμετέχοντες, στον βαθμό που οι αρχές κρίνουν απαραίτητο κατά τη στιγμή της διάσκεψης. Θα διοργανωθεί από κοινού από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο χώρος της συνάντησης θα είναι το ξενοδοχείο Skiathos Palace.