SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Μαρούσι: Σεσημασμένο αναζητούν οι Αρχές για τη δολοφονία

2024-04-29 06:46:02
Μαρούσι: Σεσημασμένο αναζητούν οι Αρχές για τη δολοφονία

Έναν σεσημασμένο για υποθέσεις με τις οποίες `έχει ασχοληθεί η ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ως το δράστη της δολοφονίας του νεαρού έξω από νυχτερινό κέντρο το Σάββατο βράδυ στο Μαρούσι.

 

Οι Αρχές έχουν ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη και έχουν ταυτοποιήσει όλα τα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή και μάλιστα όπως διαπίστωσαν εκτός από ένα άτομο, όλα τα υπόλοιπα, έχουν απασχολήσει τις Αρχές, κυρίως για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Σεσημασμένος μάλιστα για μικροποσότητα ναρκωτικών, κλοπή και ληστεία, ήταν και το θύμα για το οποίο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ήταν το άτομο που είχε το όπλο και προσπάθησε να το χρησιμοποιήσει όταν δέχθηκε τη μαχαιριά στο λαιμό, όμως το χτύπημα ήταν καίριο και ο ίδιος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Όλοι οι υπόλοιποι και από τις δύο ομάδες ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια τα οποία και εξαφάνισαν όταν έφυγαν από το σημείο της συμπλοκής. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μαρτυρίες οι δύο παρέες από το παρελθόν είχαν αντιδικία και όταν βρέθηκαν μέσα στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, άρχισαν οι αψιμαχίες μεταξύ τους για ασήμαντη αφορμή. Το θύμα δεν ήταν μέσα στο κατάστημα, ήταν έξω από αυτό και οι αψιμαχίες συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα μέχρι και τη στιγμή που όλοι αποχώρησαν και ξανασυναντήθηκαν έξω από το μαγαζί. Τότε άρχισε η συμπλοκή, με αποτέλεσμα έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα καταθέσουν ξανά οι δύο τραυματίες

 

Πηγή:cnn.gr