SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού Travel Expo Cyprus 2024

2024-04-24 21:02:13
Ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού Travel Expo Cyprus 2024

Ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου & τον Δήμο Νοτίου Πηλίου ολοκλήρωσε με επιτυχία την από κοινού προώθηση του τουριστικού προορισμού «VolosPelion» στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού που έλαβαν χώρα το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής των χωριών του Ανατολικού Πηλίου, ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου συμμετείχε ενεργά στη διεθνή έκθεση τουρισμού «TRAVEL EXPO CYPRUS» στη Λευκωσία της Κύπρου, φιλοξενούμενος στο ελληνικό περίπτερο του ΕΟΤ κατέχοντας κεντρική θέση, κατά τις ημερομηνίες 19 με 21 Απριλίου 2024.

Στην έκθεση συμμετείχε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Άσπα Τριανταφύλλου, η Αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Μένη Λαζάρου, οι υπάλληλοι του Τμήματος Τουρισμού Βόλου κ. Ράνια Θεοχαροπούλου & κ. Γεώργιος Παπαμακάριος και ο Αντιδήμαρχος Ν. Πηλίου κ. Απόστολος Καφετζής. Το περίπτερο μας δέχθηκε μεγάλη επισκεψιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της έκθεσης.

Το κυπριακό κοινό είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί σχετικά με τον προορισμό και παρατηρήθηκε πως ήταν απίστευτα δεκτικό προς τους ελληνικούς προορισμούς, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή μας ,από όσους δεν την γνώριζαν και τους ενημερώσαμε και μεγάλη αγάπη, από όσους έχουν έρθει και σκέφτονται να την επισκεφθούν και πάλι.

Με την παρουσία τους τίμησαν το περίπτερο μας ο Υφυπουργός Τουρισμού Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Κουμής, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου και ο Διευθυντής γραφείου ΕΟΤ της Κύπρου κ. Πέτρος Σαγάνας. Ανέφεραν πως η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν άρρηκτους δεσμούς μεταξύ τους και εξέφρασαν την αγάπη τους για την περιοχή μας και τις προοπτικές αύξησης της επισκεψιμότητας από το όμορφο νησί της Αφροδίτης.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τουρισμού κ. Άσπα Τριανταφύλλου δήλωσε: «Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των εκθέσεων του πρώτου εξαμήνου εκπροσωπώντας την περιοχή του Ανατολικού Πηλίου επικοινώνησα σε κοινό και παράγοντες την μοναδικότητα και την αυθεντικότητα του τόπου μας. Η Κύπρος είναι ένας προορισμός που αγαπάει και στηρίζει τόσο την Ελλάδα όσο και τον προορισμό μας. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον των επισκεπτών ζωντανό και να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους μελλοντικά.»