SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στην Κύπρο η Αμαλία Γραββάνη εκπροσώπησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Travel Expo Cyprus»

Δυναμική παρουσία της Σκοπέλου με τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού κ. Παπαδαυίδ Γεώργιο 2024-04-25 19:23:54
Στην Κύπρο η  Αμαλία Γραββάνη εκπροσώπησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Travel Expo Cyprus»

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην 25η διεθνή τουριστική έκθεση της Κύπρου «Travel Expo Cyprus» που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία το διάστημα 18-22 Απριλίου. Η έκθεση διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTTA) και τον όμιλο επιχειρήσεων DisplayArtPlc, αποτελώντας τη μοναδική τουριστική διοργάνωση που πραγματοποιείται στην Κύπρο, η οποία προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση στους επισκέπτες της που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις διακοπές τους σε ποικίλους προορισμούς καθώς και για ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποίησαν από κοινού ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου κ. Παπαχαραλάμπους Χάρης.

Οι πολυάριθμοι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για όλους τους Θεσσαλικούς τουριστικούς προορισμούς καθώς και για τις ειδικές μορφές τουρισμού και τα νέα τουριστικά προϊόντα που προσφέρονται στην περιοχή, σε όλη τη διάρκεια του έτους και αφορούν σε ένα ευρύ πλέγμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, από τον  θαλάσσιο τουρισμό, τον χειμερινό τουρισμό, τον τουρισμό περιπέτειας, τον γαστρονομικό τουρισμό-οινοτουρισμό, τον ποδηλατικό τουρισμό, τον πεζοπορικό τουρισμό, τον πολιτιστικό και αθλητικό τουρισμό κά καθώς η Θεσσαλία αποτελεί γνωστό και αγαπημένο προορισμό των Κυπρίων ταξιδιωτών που την επιλέγουν κάθε χρόνο για τις διακοπές τους.

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας εκπροσώπησε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Σποράδων κ. Αμαλία Γραββάνη η οποία πραγματοποίησε συναντήσεις με εκδότη ξενόγλωσσου οδηγού τουριστικής προβολής (Ισπανικού), εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, εταιρειών κρουαζιέρας και τουριστικών γραφείων, ενώ διερευνήθηκε η δυνατότητα αγροδιατροφικής σύμπραξης, για την περαιτέρω προβολή και προώθηση των θεσσαλικών προϊόντων, αλλά και η πιθανότητα σύμπραξης ακτοπλοϊκής σύνδεσης των Σποράδων. Στην αποστολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετείχαν επίσης ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου κ. Παπαδαυίδ Γεώργιος και ο προϊστάμενος Ελέγχου Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Νικόλαος Σαρούκος.