Ενθουσιασμός επικρατεί στη Σκιάθο με τη διεξαγωγή του τουρνουά 3on3 “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, αφού τα περισσότερα παιδιά “αγκάλιασαν” το μπασκετικό θεσμό που ομορφαίνει τα καλοκαίρια μας.

Ρεπορτάζ – φωτογραφίες : Νίκος Τζούμας
Κάμερα – Μοντάζ : Χρήστος Παπακωνσταντίνου

Η συμμετοχή 400 ατόμων περίπου, αποτελεί τεράστια επιτυχία για το μέγεθος του πανέμορφου νησιού των Σποράδων και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα για το ενδιαφέρον που έδειξε και τις προσπάθειες που έκανε, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του.

Πραγματικά η αγάπη των ανθρώπων του Δήμου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το μπάσκετ είναι αξιοζήλευτη τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης .

Η Σκιάθος έστειλε το μήνυμα σε όλη την επαρχία πως τα καλύτερα έρχονται, αφού ήδη ο Δήμος δεσμεύτηκε για το καλοκαίρι του 2023 να φιλοξενήσει πάλι τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ και να πραγματοποιήσει το τουρνουά 3on3 “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, ξανά το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος.

“Ως Δημοτική αρχή είμαστε χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι που φιλοξενούμε στη Σκιάθο το πρώτο 3on3 street baskeball. Ο Δήμος μας με τη συνεργασία και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στηρίζει τη διάδοση του μπάσκετ.  Βασική επιδίωξη της Διοίκησής μας, από την έναρξη της θητείας της, είναι η δυναμική στήριξη του αθλητισμού και η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων νέων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και τον Π.Σ.Α.Κ. για την εξαιρετική συνεργασία”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Το τουρνουά συνεχίζεται αύριο Κυριακή 12 Ιουνίου 10.00-14.00 & 17.00-20.30 και την Δευτέρα 13 Ιουνίου 09.00-14.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Σκιάθου