SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ελεύθερος ο Κ.Φλώρος - "Σαν γιος έπραξα σωστά, σαν πολιτικός απαράδεκτα"

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υποστηρίζει πως αντέδρασε όταν ο Βασίλης Γραμμένος έβρισε τη μητέρα του και αρνήθηκε κατηγορηματικά πως τον γρονθοκόπησε 2024-04-25 14:00:45
Ελεύθερος ο Κ.Φλώρος -

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος κατηγορείται για βιαιοπραγία σε βάρος πολιτικού προσώπου και, συγκεκριμένα, του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας επέβαλαν τον όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον Βασίλη Γραμμένο.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελία προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης εις βάρος του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157 ΠΚ), μετά την επίθεση στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

 

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υποστηρίζει πως αντέδρασε όταν ο Γραμμένος του έβρισε τη μητέρα και αρνήθηκε κατηγορηματικά πως τον γρονθοκόπησε. Σε τελευταίες δηλώσεις του λέει "Ως γιος αντέδρασα σωστά, αλλά επειδή είμαι εκλεγμένος Βουλευτής πρέπει να αναγνωρίσω ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχουν τέτοια περιστατικά στο Κοινοβούλιο. Σαν βουλευτής αντέδρασα απαράδεκτα"