SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

HAPPY LIFE MAGAZINE

2024-04-24 11:42:21
HAPPY LIFE MAGAZINE

Δεκατρία χρόνια μετά την On-Line έκδοση του το Happy Life Magazine ,το περιοδικό προσωπικής ανάπτυξης που πρεσβεύει το New Wellness θα κυκλοφορεί δύο φορές τον χρόνο (άνοιξη- καλοκαίρι , φθινόπωρο-χειμώνας) σαν Premium Free Press εφημερίδα και θα μοιράζεται δωρεάν.
Διατηρώντας την διαδικτυακή του παρουσία για την ευκολία και την διαδραστικότητα δίνουμε με αυτόν το τρόπο στο Brand μας την δυνατότητα να εξελιχθεί μέσα από την αξιοπιστία και την αναγνώριση που χαρακτηρίζουν παραδοσιακά ένα έντυπο κύρους.
Παράλληλα δίνουμε την ευκαιρία να διευρυνθεί το κοινό μας με όσους αγαπούν το χαρτί περισσότερο από την τεχνολογία.
Όταν ξεκινήσαμε σκοπός μας ήταν να συμβάλλουμε στο να έχει η ζωή μας λίγο περισσότερη χαρά, λίγο περισσότερη ποιότητα.
Το ευ στο ζην εξακολουθεί να είναι το motto μας.

Ωστόσο σήμερα πιστεύουμε ότι η ανάγκη αυτή έχει γίνει ακόμα πιο επιτακτική, όχι μόνο γιατί η ζωή μας έχει γίνει πιο πολύπλοκη και πιο εύθραυστη, αλλά και γιατί έχουν αυξηθεί οι δυσοίωνες προσλαμβάνουσες κλονίζοντας την ισορροπία και την αρμονία στην καθημερινότητα μας. 
Πολύτιμα και τα δύο για την ευημερία που πρεσβεύουμε
Ναι, ο κόσμος μας έχει ήδη αλλάξει αλλά εξακολουθεί να διαθέτει πάντα και μια καλή πλευρά, μία θετική διάσταση.
Και αυτή λέγεται υγιής και ουσιαστική σχέση με την φύση, την τέχνη ,την αισθητική, την κουλτούρα, την προσωπική εξέλιξη , τις αληθινές σχέσεις.
Σας προσκαλούμε να επενδύσουμε μαζί στα καλά της ζωής με την... HAPPIER


Η ευτυχία δεν είναι κάτι στατικό, συνδέεται με την εξέλιξη. Για να γίνεις ευτυχέστερος επομένως, μην περιμένεις απλά κάτι ευτυχές να σου συμβεί, σφυρίζοντας αδιάφορα. Χρειάζεται να το επιδιώξεις ο ίδιος επενδύοντας σθεναρά στην εξέλιξη σου.

Photo Gallery