Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων αναρτήθηκαν πριν λίγη ώρα στο ΓΕΛ Σκιάθου γεμίζοντας χαρά το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθητών που συμμετείχαν, καθώς το 80% των αποτελεσμάτων ήταν πολύ πάνω από τη βάση!

Ο διευθυντής του ΓΕΛ Σκιάθου κ. Λεωνίδας Τζαβαλιάς δήλωσε πως τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά και οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Τον υψηλότερο Μέσο Όρο βαθμολογίας με 17,10 συγκέντρωσαν τα γραπτά την Πασχάλη Μαρίας  του Στρατή , στον τομέα των Ανθρωπιστικών Επιστημών, ή οποία όπως μας είπε θα επιλέξει να ακολουθήσει τον τομέα την Ψυχολογίας.

Τρακόσας Άγγελος

Δεύτερος σε Μέσο Όρο βαθμολογίας με 17,02 , άλλα πρώτος στον τομέα των Θετικών επιστημών είναι ο Άγγελος Τρακόσας , ο οποίος και σκοπεύει να περάσει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο επιλέγοντας την ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού.

Στις υψηλότερες κατά Μέσο όρο βαθμολογίες ακολουθούν στον τομέα των Θετικών επιστημών ο Σταμέλος Επαμεινώνδας με 16,43, στον τομέα των Ανθρωπιστικών επιστημών η Κανταράκη Δήμητρα με 16,10 , στον Οικονομικό τομέα ο Ζαφείρης Ιωάννης με 15,13 και στον τομέα Υγείας η Πασχάλη Νικολέτα με 14,40.

Οι βάσεις σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας αναμένονται προς τα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στα γραπτά ξεχώρισαν ένα άριστα 20 στα Λατινικά  από την Πασχάλη Μαρία και  ένα άριστα 20 στην Οικονομία από τον Ρίκα Ρεντιόν!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εξαιρετική τους επίδοση και επιμονή, καθώς ο δρόμος για τις φετινές πανελλήνιες πέρασε μέσα από lockdown και online μαθήματα κάνοντας τον αγώνα τους δυσκολότερο αλλά και τους καρπούς της επιτυχίας του ακόμη πιο “γλυκούς”.

 

Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Μπανάι