Στη σκηνή του Ρότερνταμ εμφανίστηκε για πρώτη φορά η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2021 το μεσημέρι της Δευτέρας, με τη Στεφανία να κερδίζει τις εντυπώσεις μεταξύ των φαν του διαγωνισμού.

Στη 1 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρώτη πρόβα της Ελλάδας για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision 2021, στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Στη διάρκειας μισής ώρας πρόβα, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα, η Στεφανία και οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου ανέβηκαν πολύ καλά προετοιμασμένοι και με αυτοπεποίθηση στη σκηνή όπου θα διεξαχθεί ο φετινός Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού.

Με εντυπωσιακή σκηνική παρουσία η Ελλάδα στη Eurovision 2021
Παρουσίασαν για πρώτη φορά το «Last Dance» στην πλήρη εκδοχή του, και εντυπωσίασαν με τη σκηνική τους παρουσία, που βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία, καθώς, όπως μάθαμε, προτζέκτορες θα προβάλλουν μοτίβα πάνω στα λευκά κοστούμια των χορευτών, αλλά και στα «γυμνά» σημεία του εντυπωσιακού ρούχου της Στεφανίας για τη Eurovision 2021.

Με τέσσερις χορευτές στη σκηνή της Eurovision 2021 η Στεφανία / Φωτογραφία: EBU/ANDRES PUTTING

Στη σκηνή αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά η ολόσωμη φόρμα που φοράει η Στεφανία, σε μοβ στραφταλιζέ τόνους με ασορτί μακριά μανίκια, αλλά και η χορογραφία και τα καινοτόμα σκηνοθετικά ευρήματα του Φωκά Ευαγγελινού.

Στον χώρο του Ahoy Arena, μέλη άλλων αποστολών στη Eurovision 2021 καθώς και δημοσιογράφοι χειροκρότησαν με μεγάλο ενθουσιασμό μετά το τέλος της πρόβας, που μεταδιδόταν σε μεγάλη οθόνη στον ειδικά για εκείνους διαμορφωμένο χώρο. Επίσης, στο διαδικτυακό γραφείο Τύπου της Eurovision, όπου είναι διαπιστευμένοι πάνω από 1.800 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, τα σχόλια ήταν εξαιρετικά θετικά.

Βίντεο: Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στη Eurovision 2021
Η Στεφανία όμως κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και στο βίντεο που ανάρτησαν οι διοργανωτές της Eurovision 2021 στο YouTube, όπου η ελληνική συμμετοχή εκθειάστηκε τόσο για την εικόνα όσο όμως και για τις φωνητικές ικανότητες της 18χρονης.

Οι ανακατατάξεις από τις πρώτες μέρες της γενικής πρόβας είναι σημαντικές, με αλλαγή ακόμη και στην κορυφή των στοιχημάτων για την Eurovision 2021, απ’ όπου εκθρονίστηκε το απόλυτο φαβορί, η Μάλτα. Η Κύπρος, αντίθετα, ανέβηκε δύο θέσεις, στην 7η για τη βραδιά του τελικού, ενώ η Ελλάδα φιγουράρει πλέον στη 12η θέση για την τελική κατάταξη της Eurovision 2021.