Εντάσσονται στην αγροτική οδοποιία οι Δήμοι Ρήγα Φεραίου και Ζαγοράς – Μουρεσίου

Διαβεβαίωσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο

Από επικοινωνία που είχαν σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος, ο δεύτερος διαβεβαίωσε ότι εντάσσονται στο Πρόγραμμα Αγροτικής Οδοποιίας και οι δήμοι Ρήγα Φεραίου και Ζαγοράς – Μουρεσίου στο ύψος του προϋπολογισμού που κατέθεσαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φάκελοι των δύο δήμων είχαν απορριφθεί στην πρώτη φάση για αυτό και δεν ανακοινώθηκαν. Πλέον όμως με το ξεπέρασμα των τυπικών παραλείψεων των φακέλων, οι οποίες θεραπεύτηκαν, εντάσσονται κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώτη φορά που το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων υλοποιεί μία τόσο εκτεταμένη παρέμβαση την αγροτική οδοποιία. Πρόκειται για έργα που θα υλοποιηθούν σε 196 δήμους της χώρας με προϋπολογισμό περίπου 110.000.000 ευρώ.

Η σημαντική αυτή πολιτική παρέμβαση της Κυβέρνησης μέσω του Υπουργείου Αγροτική Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν επηρεάζεται από οποιεσδήποτε πολιτικές παρεμβάσεις. Είναι σχεδιασμένη από την Κυβέρνηση συνολικά και υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου να βελτιωθούν οι υποδομές και να διευκολυνθούν οι παραγωγοί μας, αγρότες και κτηνοτρόφοι, με την βελτίωση της προσβασιμότητας στις εκμεταλλεύσεις τους.