Λόγω αναφοράς δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού SARS-CoV-2 σε υπαλλήλους του Δημαρχείου Σκιάθου τίθενται σε εφαρμογή τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν στους υπαλλήλους και προληπτικά το Δημαρχείο θα κλείσει για σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.

Τα κρούσματα εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των προγραμματισμένων τεστ, που διενεργούνται από την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ και τον Δήμο Σκιάθου, για την επιδημιολογική επιτήρηση του πληθυσμού.

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 και έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημαρχείου.

Το Δημαρχείο θα λειτουργήσει ξανά τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 αφού πραγματοποιηθούν εκ νέου τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού SARS-CoV-2 στους υπαλλήλους του.

Για την καταγραφή αιτημάτων και πληροφορίες, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στο 2427350100 και να κάνουν χρήσης της εφαρμογής

Δημότης Σκιάθου

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.noveltech.cityzen.skiathos&fbclid=IwAR2UIn_QLVfvwXG05uKuXei5bxi5rLBRVkMidMOCswFgk9d30VJ24tsE2ds