Μέσα σε συνθήκες πλήρους σεβασμού των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού αλλά βεβαίως και της προσωπικότητας των δικαιούχων – ωφελουμένων ξεκίνησε σήμερα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στα δημαρχεία Βόλου και Νέας Ιωνίας και θα συνεχιστεί και αύριο, η διαδικασία χορήγησης της ποσότητας κρέατος (κοτόπουλο και χοιρινό) βάρους 4,5 κιλών σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Σε μια σύντομη και λιτή δήλωση ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, με πρωτοβουλία και άμεση συμβολή του οποίου συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό για την αγορά του κρέατος για το γιορτινό τραπέζι ευχήθηκε φέτος να είναι η τελευταία χρονιά που οικογένειες αντιμετωπίζουν δυσκολίες για να αγοράσουν ακόμα και τα βασικά, αλλά τόνισε ότι ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα σε όσες οικογένειες και όσους συμπολίτες έχουν ανάγκη.

Ο κ. Μπέος ευχαρίστησε θερμά τους φίλους του επιχειρηματίες, που μαζί του, κατέβαλαν το σύνολο του ποσού που απαιτήθηκε και ευχήθηκε υγεία και οικογενειακή και προσωπική ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Σε ερώτηση για το αν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και τι συνιστά στους πολίτες, αφού διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν θα κάνει γιατί λόγω της προηγούμενης μόλυνσης του από τον ιό έχει ήδη αντισώματα για το επόμενο διάστημα, αλλά υπακούοντας στις οδηγίες των επιστημόνων και των ειδικών, και μόνο, όλοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο για να απαλλαχτούμε επιτέλους από τον ιό. Του χρόνου φυσικά θα το κάνω και εγώ, τόνισε.