Κείμενο-Φωτογραφίες: Βάσω Τζιτζικάκη
Παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, η πολύχρονη παράδοση του γνωστού τουριστικού γραφείου της Θεσσαλονίκης Athos Hellas, με τα εκπαιδευτικά ταξίδια συνεχίζεται.
Αυτή τη φορά προορισμός ήταν η Σκιάθος που αποτελεί βασικό κομμάτι στο φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα του Athos.
Στο εκπαιδευτικό ταξίδι συμμετείχαν περίπου 60 εκπρόσωποι και συνοδοί τουριστικών γραφείων από τη Βόρεια και κεντρική Ελλάδα, όλοι γεμάτοι διάθεση και όρεξη να βοηθήσουν να ξαναπάρει μπρος η «βιομηχανία» του τουρισμού και ο κλάδος. Επισκέψεις σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και καταλύματα, επισκέψεις σε μουσεία, κρουαζιέρα στη Σκόπελο αλλά και νυχτερινή διασκέδαση γέμισαν το πρόγραμμα δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα.
Οι όμορφες εικόνες της Σκιάθου και της Σκοπέλου, οι επισκέψεις στα φιλόξενα ξενοδοχεία του νησιού αλλά και οι συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες αποτέλεσαν ένα καλό ντοπάρισμα για όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή που ο κλάδος προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα.
Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Σάββας Βαρικιάν ο οποίος μαζί με την Κωνσταντίνα και τον Βασίλη, στελέχη του Athos, φρόντισαν να περάσουν όλοι καλά.
Info…
Όπως προαναφέραμε η Σκιάθος αποτελεί βασικό προορισμό στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Athos στο οποίο υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων και καταλυμάτων στο νησί για όλα τα γούστα και όλες τις οικονομικές δυνατότητες.