Η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μακρη έρχεται στην Σκιάθο με το μικρό σε όγκο ασθενοφόρο. photo editor: Skiathoslife
Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μ. Μακρή πραγματοποιώντας την δέσμευση που η ίδια είχε ανακοινώσει προ μηνών – αλλά ο Κορωνοϊός στάθηκε εμπόδιο – ανακοίνωσε στο Skiathoslife.gr πως την ερχόμενη Κυριακή 25 Απριλίου 2021 θα παραδώσει στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου το μικρό σε όγκο ασθενοφόρο για την εξυπηρέτηση άμεσων αναγκών των πολιτών και επισκεπτών του νησιού.
Οι ενέργειες που η ίδια είχε πραγματοποιήσει με τον Διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Ν. Παπαευσταθίου είχαν ως αποτέλεσμα ένα όνειρο ζωής να γίνεται πραγματικότητα σε συνέχεια των προσπαθειών της, για την ενδυνάμωση και ενίσχυση της, προσφάτως αναβαθμισμένης, βάσης του ΕΚΑΒ Σκιάθου.

 

Το συγκεκριμένο όχημα πρόκειται για ενός μικρού, σε όγκο ευέλικτου ασθενοφόρου, που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των κατοίκων της Σκιάθου, προκειμένου αυτό να κινείται, με άνεση, στα στενά σοκάκια της Χώρας.

Η απόκτηση ενός δεύτερου ασθενοφόρου για το νησί, πέραν της εξαιρετικά σημαντικής, χρηστικής σπουδαιότητάς του, σηματοδοτεί, σημειολογικά, και την εκκίνηση της βαρύτητας που, πλέον, φέρει η αναβαθμισμένη βάση του ΕΚΑΒ για τις Β. Σποράδες.

Νίκος Τζούμας