Με τις καλύτερες εντυπώσεις, γεμάτοι μοναδικές αναμνήσεις και εκατοντάδες φωτογραφίες αναχώρησαν στις 11 Ιουλίου από τη Σκόπελο οι 30 από τους πλέον δραστήριους Έλληνες Instagramers. Οι φωτογράφοι, μέλη της βραβευμένης κοινότητας Ελλήνων Instagramers: «Greek Instagramers Events» προσκλήθηκαν από τον Δήμο Σκοπέλου και την Επιτροπή Τουρισμού για να γνωρίσουν το υπέροχο νησί, να ανακαλύψουν τις ξεχωριστές ομορφιές του και να τις απαθανατίσουν στον φωτογραφικό τους φακό στο πλαίσιο του ταξιδιωτικού project#My_Skopelos.

Μέσα από ένα γεμάτο πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Ιωάννα Ευσταθίου, η πολυπληθής αποστολή ξεναγήθηκε και φωτογράφισε τους γραφικούς οικισμούς, τη Χώρα της Σκοπέλου, τις πανέμορφες παραλίες του νησιού,τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, αποτύπωσε το πλούσιο τουριστικό «προϊόν» με τα μονοπάτια, τα μοναστήρια και την αρχιτεκτονική του νησιού, έζησε στιγμές Mamma Mia και απόλαυσε τη μοναδική Σκοπελίτικη γαστρονομία. Η φωτογραφική αυτή δράση αποτελεί «επένδυση» για την προβολή του προορισμού. Με σύμμαχο την φωτογραφία και τα κοινωνικά δίκτυα (Instagram, Facebook, TikTok), μαγευτικές εικόνες της Σκοπέλου, όπως τις αποτύπωσαν οι Instagramers, θα «ταξιδεύουν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα λαμβάνουν χιλιάδες προβολές και likes αναδεικνύοντας το νησί και προσελκύοντας πιθανούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Ο Δήμος Σκοπέλου και η Επιτροπή Τουρισμού αποδίδουν τα εύσημα στους επαγγελματίες του νησιού που συνέβαλλαν στην υλοποίηση της αξιόλογης αυτής δράσης μέσα από πλήθος παροχών και ευχαριστούν θερμά τους επικεφαλής της κοινότητας «Greek Instagramers Events» Έλλη Αγιαννίδη και Γιώργο Βέργαδο για την άριστη συνεργασία. Συγκεκριμένα, άξιοι αναφοράς και ειδικών ευχαριστιών από το Δήμο και την Επιτροπή Τουρισμού για τις σημαντικές παροχές τους είναι τα ξενοδοχεία Aperitton Hotel, Dionyssos Hotel και Skopelos Village για τη διαμονή των συμμετεχόντων, η επιχείρηση Dolphin of Skopelos για τις μεταφορές – ξεναγήσεις, τα εστιατόρια Άμμος, Ακταίον, Μούσες, Νόστος, Μουριά Αγνώντας και Vigla Καφέ Λουτράκι για τα γεύματα, καθώς και οι χορηγοί για την πολύτιμη στήριξη τους, Στάφυλος Εστιατόριο, Πίτσα Πλατεία, Καντίνα Νάστας, Κανέλα, Καραβιά Καφέ, Κοχύλης Φούρνος, Magali Ψητοπωλείο, Μπαραμάρες Καφετέρια, Αφοί Προβιά Μάρκετ, Εν Πλω Καφέ, Ντόκος Καφέ Μπαρ και International Καφέ.

 

Επισκεφτείτε τα επίσημα social media του Δήμου Σκοπέλου:

·        https://www.facebook.com/visitskopelosisland

·        https://twitter.com/visit_skopelos

·        https://www.instagram.com/VisitSkopelosIsland

·        https://gr.pinterest.com/visitskopelosisland

·        https://www.youtube.com/channel/UCOUwYcsqVp0baofDz1Horeg?view_as=subscriber