Κάτι νέο έρχεται στις Σποράδες με έδρα την Σκιάθο! Το  ”Relevate” είναι ένας χώρος ανανέωσης και ανακαίνισης φέρνοντας τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό σε πρώτο πλάνο, εξ ου και το όνομά του που είναι ένα συνδυασμός των λέξεων Renovate & elevate, δηλαδή “Ανακαινίζω & Αναβαθμίζω”.

 

Με την Ιωάννα Κανέλλη στο “Relevate”

Στο τιμόνι του project η Ιωάννα Κανέλλη, μία νέα γυναίκα γεμάτη όρεξη, πρωτότυπες ιδέες, αγάπη και εμπειρία στο τουριστικό προϊόν!
Η Ιωάννα είναι μόνιμη κάτοικος Σκιάθου τα τελευταία 3 χρόνια, με καταγωγή από τις Σέρρες αγάπησε το νησί της Σκιάθου που πλέον έχει γίνει νησί της.

 

Σχεδιασμός-Υλοποίηση-Εξοπλισμός | by Ιωάννα Κανέλλη

Εξ’ αρχής ασχολήθηκε με τον τουρισμό και έτσι παρατηρώντας εκ των έσω, ανακάλυψε πως η ανάγκη για ανανέωση είναι διάχυτη σε όλους, όσον αφορά τους χώρους διαμονής, αλλά και την δυσκολία, λόγω νησιωτικότητας, στην πρόσβαση προϊόντων υψηλής ποιότητας όποτε θέλουν χωρίς να μετακινηθούν στη στεριά.

 

Σχεδιάζουμε μαζί

Όταν η αρχή της σεζόν είναι αβέβαιη όπως τα τελευταία χρόνια (λόγω πανδημίας) οι αλλαγές, είτε είναι ανακαινίσεις είτε μικρο επεμβάσεις ανανέωσης, ήταν βατές σε στενό χρονοδιάγραμμα μόνο μέσω ίντερνετ, κάτι που παρά τα οφέλη του, δεν εγγυάται την ποιότητα και σε περιπτώσεις επένδυσης για την επιχείρησή σου δεν μπορείς να ρισκάρεις την ποιότητα των υλικών που θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του προϊόντος που πουλάς” τονίζει χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Στυλ & Ποιότητα

Κάπως έτσι άνθισε η ιδέα μίας υπηρεσίας που θα προσφέρει τόσο την συμβουλευτική και μελέτη του χώρου ( είτε μιλάμε για κατοικίες airbnb , ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλες ή ξενοδοχεία ) όσο και τον κατάλληλο εξοπλισμό, με δυνατότητα δειγματισμού και άμεσης παραλαβής! Γεννώντας το ”Relevate”!

Decor & Φαντασία

Τι είναι αυτό που κάνει αυτό το project ξεχωριστό ;

Πρώτα απ όλα έχετε πλέον την δικό σας personal shopper  και όχι μόνο, την Ιωάννα Κανέλλη! Ότι αλλαγή επιθυμείτε να κάνετε στον χώρο σας είναι εκείνη που θα σας το κάνει πραγματικότητα. Μαζί θα σχεδιάσετε την αναβάθμιση του χώρου σας με τις επαγγελματικές της προτάσεις και την διαλογή υλικών και εξοπλισμού καθώς και την παραγγελία και παράδοση! Θα είναι η πιο ξέγνοιαστη ανανέωση που έχετε κάνει ποτέ!

Φροντίδα & Περιποίηση

Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που ξεκινά από στιλιστικά τιπς, ιδέες ανανέωσης ή και ολική ανακαίνιση με παράλληλη παροχή σε ότι αφορά τον εξοπλισμό καταλυμάτων ( από amenities, ιματισμό πάσης φύσεως, από κλινοσκεπάσματα, πετσέτες , ριχτάρια κτλ, μέχρι και συστήματα εισόδου για τα δωμάτια). Μία ευρεία γκάμα υλικών και προϊόντων που η Ιωάννα επιμελήθηκε κάνοντας προσεκτική επιλογή ανάμεσα σε πολλούς προμηθευτές.

Φροντίδα & Περιποίηση

Και πέραν αυτής της καινοτόμου υπηρεσίας του, το ”Relevate” βασικό σκοπό έχει να μειώσει τα κόστη στα είδη αυτά για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα νησιά των Σποράδων, αποκτώντας πρόσβαση σε υλικά στον τόπο τους όσον αφορά τη Σκιάθο ή με μηδαμινά έξοδα μεταφοράς για την Σκόπελο ή την Αλόννησο, ενώ διαφορετικά θα έπρεπε να ταξιδέψουν για να τα βρουν.  Δίνοντας λύσεις για αντικαταστάσεις ακόμη και τελευταίας στιγμής ή εν μέσω σεζόν!

Για να ανακαλύψετε το “Relevate” δεν έχετε παρά να κάνετε μία βόλτα στο τέρμα της Παπαδιαμάντη, στην ανηφόρα προς Ακρόπολη ή να κλείσετε το ραντεβού σας με την Ιωάννα Κανέλλη στο 6944298189

Η “Ναόμι” είναι επί της υποδοχής ως αναπόσπαστο μέλος της ομάδας Relevate!