Ο Διευθυντής του ΓΕ.Λ Σκιάθου κ. Λεωνίδας Τζαβαλίας [φωτογραφία Skiathoslife]

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Καθηγητών και η Μαθητική Κοινότητα του ΓΕ.Λ. Σκιάθου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο του νησιού κ. Τζούμα Θοδωρή, για το ενδιαφέρον που επέδειξε καθώς και τις άμεσες ενέργειές του, για την απόκτηση του αιτηθέντος εξοπλισμού του σχολείου από τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.». Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και σε όποιον άλλο πολιτικό παράγοντα συνετέλεσε στην πραγματοποίηση του παραπάνω σκοπού.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου, σε συνάντηση στις 12-1-2021, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας κ. Γιάνναρη Αθανάσιο, μεταξύ άλλων ζητημάτων προώθησε και το αίτημα του σχολείου για προμήθεια εξοπλισμού, το οποίο εκκρεμούσε δυστυχώς για χρόνια, από το σχολικό έτος 2016-2017. Ο κ. Γιάνναρης με τη σειρά του υποσχέθηκε την υλοποίηση του αιτήματος και διαβεβαίωσε για την σύντομη παραλαβή του εξοπλισμού.

Έτσι, σήμερα το πρωί έγινε η παράδοση και η παραλαβή μέρους του αιτηθέντος εξοπλισμού (ένα γραφείο, θρανία, καρεκλάκια κ.ά.) και αναμένουμε και τη συνέχεια.

Αποδεικνύεται λοιπόν, για άλλη μια φορά, η έμπρακτη και αποτελεσματική στήριξη του Δήμου Σκιάθου, αλλά και του Δημάρχου προσωπικά, προς την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και η ουσιαστική συνεργασία του με το σχολείο.

Ο Διευθυντής ΓΕ.Λ. Σκιάθου

Λεωνίδας Τζαβαλιάς