Νέα ζωή για τον πρώην βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ο οποίος αποφυλακίστηκε, περνώντας τις πύλες των Φυλακών Κασσαβέτειας στις 24 Μαρτίου 2022, έχοντας εκτίσει 37 μήνες φυλάκισης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όπως χαρακτηρίστηκε από την ελληνική Δικαιοσύνη, το πολιτικό κόμμα στο οποίο συμμετείχε.

Ο 44χρονος σήμερα πρώην βουλευτής προφυλακίστηκε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γ. Ρουπακιά, στις 11 Ιανουαρίου 2014 και παρέμεινε στις φυλακές Κορυδαλλού έως τις 11 Ιουλίου του 2015.

Μετά το δικαστήριο, στις 22 Οκτωβρίου 2020 επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, αφού καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκισης.

Μετά την αποφυλάκισή του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος απολαμβάνει μία νέα ζωή, έχοντας αφήσει πίσω του την ενασχόληση με την πολιτική, ενώ έπαψε να είναι μέλος της Χρυσής Αυγής στις 13 Ιουλίου 2019, δηλώνοντας την παραίτησή του.

Αφιερώνει άπλετο χρόνο στις δύο του κόρες, μία εκ των οποίων γεννήθηκε όσο βρισκόταν στο κελί των φυλακών, ενώ πρόσφατα ίδρυσε μία εταιρεία για την επαγγελματική του ενασχόληση.

Ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας, ο οποίος έχει εκλεγεί τρεις φορές, σήμερα θα βρεθεί στο Εφετείο της Αθήνας, προκειμένου να ζητήσει μείωση της ποινής του, παρότι δεν έπαψε να δηλώνει αθώος και να ισχυρίζεται ότι η δίωξή του ήταν καθαρά πολιτική. Σύμφωνα με τους δικηγόρους που τον εκπροσωπούν, αυτό δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, καθώς έχει ήδη εκτίσει την ποινή που του αναλογεί σύμφωνα με τον νόμο