SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Απίστευτη υπόθεση: 10χρονος παρίστανε τον νεκρό για να γλιτώσει από τη μητέρα του

2024-05-02 13:04:27
Απίστευτη υπόθεση: 10χρονος παρίστανε τον νεκρό για να γλιτώσει από τη μητέρα του

Σοκάρει η ιστορία ενός 10χρονου αγοριού, που προσποιήθηκε ότι είναι νεκρό, για να γλιτώσει από την ίδια του την μητέρα, η οποία ήθελε να το πνίξει.

Συγκεκριμένα, ο 10χρονος, είπε στους αστυνομικούς ότι προσποιήθηκε τον νεκρό καθώς η μητέρα του φέρεται να προσπάθησε να τον πνίξει σε μια μπανιέρα. Η μητέρα από την Αλαμπάμα, συνελήφθη μετά από καταγγελία του πρώην συζύγου της.

Σύμφωνα με την Mirror, φέρεται να προσπάθησε να πνίξει τον γιο της στην μπανιέρα, τον δάγκωσε και τον χτύπησε, του έριξε χλωρίνη και τον κλείδωσε σε μια ντουλάπα. Η Ashley Elizabeth Jones αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το παιδί κατέθεσε στις αρχές και ιατροδικαστής εξέτασε το σώμα του, όπου επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς. Όπως ανέφερε, η μητέρα του το κακοποιούσε συνέχεια. Το αγόρι ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η Jones του έριξε χλωρίνη όταν εξέφρασε την επιθυμία να ζήσει με τον πατέρα του. Όταν προσπάθησε να ξεπλύνει τη χλωρίνη, η μητέρα φέρεται να μπήκε μέσα και να κράτησε το πρόσωπό του παιδιού της κάτω από το νερό.

Ο 10χρονος προκειμένου να γλιτώσει προσποιήθηκε τον νεκρό και όταν η μητέρα έφυγε, κάλεσε τον πατέρα, που με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία.

Μάλιστα, η γυναίκα προκειμένου να διορθώσει την κατάσταση, κλείδωσε το παιδί για τρεις ώρες στην ντουλάπα, ισχυριζόμενη πως ήταν άτακτο και όλα αποκύημα της φαντασίας του. Τελικά, η αστυνομία τη συνέλαβε και αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 50.000 δολαρίων, ενώ στις 20 Μαΐου θα ξεκινήσει η δίκη της.