Απίστευτο θέατρο από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που ζητά βοήθεια για τη δήθεν ληστεία που έχει γίνει σπίτι του

Ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά να ζητά βοήθεια από τις αστυνομικές Αρχές στην προσπάθειά του να πείσει πως είχαν μπει ληστές στο σπίτι του έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το ντοκουμέντο διαρκεί μόλις 1:48. Τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα ο πιλότος δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο στην αστυνομικό. Στη συνέχεια ξεσπά σε λυγμούς και παριστάνει ότι δεν μπορεί ούτε καν να μιλήσει, δήθεν γι’ αυτά που έχει δει να εκτυλίσσονται μπροστά του.

Η Αστυνομικός προσπαθεί να καταλάβει τι της λένε από την άλλη άκρη της γραμμής. «Βοήθεια, βοήθεια», επαναλαμβάνει διαρκώς εκείνος.

«Πού είστε;», τον ρωτά η αστυνομικός και εκείνος κάνει ότι δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Ακούγονται μόνο «μουγκρητά» και ψίθυροι, πράγματα ακαταλαβίστικα από κάποιον που θέλει να δείξει σε όλους ότι είναι θύμα επίθεσης ληστών και δολοφονίας της συζύγου του. Κάνει ότι κλαίει, ότι είναι σε πανικό και δεν μπορεί να ανασάνει. «Δεν καταλαβαίνω τι σας συμβαίνει;», ρωτά η αστυνομικός και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να πει κάτι αλλά δεν καταλαβαίνει κανείς τι λέει.

«Πού είστε;», επιμένει να τον ρωτά η αστυνομικός και εκείνος απαντά με φωνή που δεν καταλαβαίνει κανείς: «Γλυκά Νερά;». «Γλυκά Νερά, πού;», επιμένει η αστυνομικός και έπειτα από ώρα της λέει: «Πάροδος, Παναγούλη 10» και λέει με το ζόρι: «Βοήθεια. Ασθενοφόρο. Γρήγορα, ασθενοφόρο» στο ηχητικό ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το Mega.