Τουρνουά Μπάσκετ στην Αλόννησο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα  διήμερο γεμάτο Μπάσκετ στην Αλόννησο 20 και 21 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο  του Δήμου Αλοννήσου! Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες των παίδων και των εφήβων του Α.Ο. ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ και του Γ.Σ. ΣΚΙΑΘΟΥ, οι αγώνες ξεκίνησαν  το απόγευμα του Σαββάτου  στις 18:00 όπου αναμετρηθήκαν πρώτα οι ομάδες των παίδων σε αγώνα 6 – 10λεπτων και  στη συνέχεια οι ομάδες των εφήβων. Στο ενδιάμεσο των δύο  αγώνων μπάσκετ δόθηκαν μετάλλια στα παιδιά για την συμμετοχή στο τουρνουά και τιμητικές  πλακέτες  που παρέλαβαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων, τις απονομές  έκανε ο Δήμαρχος  Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Το κλειστό γυμναστήριο γέμισε από κόσμο που χειροκρότησε τις προσπάθειες των παιδιών. Την Κυριακή το πρωί  στις 9:00 π.μ έγιναν  πάλι δυο αγώνες  μεταξύ  των δύο  ομάδες  έτσι  ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά. Οι ομάδες του Γ.Σ. ΣΚΙAΘΟΥ  σαφώς πιο έμπειρες κέρδισαν και τους τέσσερις αγώνες που έγιναν, ενώ τα παιδιά του Α.Ο. ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ που ξεκινάνε τώρα την προσπάθεια τους χρειάζονται την στήριξη όλων για να προχωρήσουν.

Την Κυριακή  έγινε και η κλήρωση  του Tablet  ο τυχερός αριθμός είναι ο  933. Παρακαλείται οποίος έχει τον τυχερό αριθμό να  επικοινωνήσει με τον ταμία του συλλόγου Νεόφυτο Σπύρο, αν ο νικητής είναι από την Σκιάθο να επικοινωνήσει με το Skiathoslife.

Κυριάκος Ευσταθίου.