Τα Πουλιά της Σκιάθου έκλεισαν την Οδηγική Χρονιά 2021 – 2022 με ένα άκρως κατασκηνωτικό τριήμερο το Σαββατοκύριακο 20 -21 & 22 Μάϊου. Τους δόθηκε η ευκαιρία να περάσουν 2 νύχτες μακριά από το σπίτι , βιώνοντας την Ομαδική ζωή και τη φύση μέσα από το μύθο του χαμένου αμφορέα.

Με προορισμό τη Μυθολογία και συντρόφους τους μυθικούς ήρωες τα Πουλιά της Σκιάθου χωρίς καθόλου να χάσουν καιρό, ετοίμασαν σακίδια, υποστρώματα και υπνόσακους και έφυγαν για μια κατασκηνωτική εμπειρία, τόσο κοντά μα και τόσο μακριά. Τα Πουλιά βρήκαν όλα όσα έψαχναν μέσα από τις κατασκηνωτικές στιγμές, από τις εμπειρίες της ομαδικής ζωής, απέκτησαν αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους και φυσικά όρεξη για τη νέα Οδηγική χρονιά που θα τα βρει πιο έμπειρα και ικανά.

Ευχαριστούμε αυτά τα καταπληκτικά Πουλιά για την τόσο όμορφη χρονιά και τους γονείς που πιστεύουν στον Παιδαγωγικό ρόλο του Οδηγικού προγράμματος. Ακόμα ένα “ευχαριστώ” αξίζει στο Τοπικό Συμβούλιο και στην Έφορο για την υποστήριξη σε κάθε δράση του Σμήνους και στους καλούς μας φίλους εστιατόριο Κόζιακας για το γεύμα, Αποστόλη Σκούρα & Βαλάντη Μιτζέλο για τα δώρα τους και φυσικά το Kalypso boat Skiathos Greece για την αξέχαστη φιλοξενία.

Με κατακίτρινα σακίδια και πολλή καλή διάθεση τα Πουλιά και το αρχηγείο του Σμήνους ανανεώνουμε το Οδηγικό ραντεβού για το Σεπτέμβρη!!!!