Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κτιριακών υποδομών του Δημοσίου φορέα με θέμα την επέκταση των σχολικών κτιρίων του Δήμου Σκιάθου κ. Θανάση Γιάνναρη θα έχει ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας αύριο Τρίτη στην Αθήνα.

Η συνάντηση έρχεται σε συνέχεια αυτής της 12ης Οκτωβρίου όπου ο Δήμαρχος Σκιάθου συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ ΑΕ) κ. Θανάση Γιάνναρη, και τον Γενικό Διευθυντή Έργων Θεόδωρο Κυριαζόπουλο.

Η συνάντηση είχε γίνει με στόχο τη συνεργασία για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των σχολικών μονάδων και τη δημιουργία ασφαλούς μαθησιακού περιβάλλοντος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Ο κ. Γιάνναρης είχε θέσει υπόψιν του Δημάρχου τα δικαιολογητικά που έπρεπε να αποσταλούν στην ΚτΥπ ΑΕ προκειμένου τα έργα να ενταχθούν στο επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας και να υλοποιηθούν άμεσα.

Η Δημοτική Αρχή έχει ήδη υποβάλει πρόταση στην εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» για την επέκταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου και τη δημιουργία νέων σχολικών αιθουσών καθώς, επίσης, και τη δυνατότητα ένταξης του έργου ανέγερσης σχολικού συγκροτήματος για τις ανάγκες στέγασης μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου, λόγω της αυξητικής τάσης στον αριθμό εγγραφών των μαθητών
Νίκος Τζούμας