Και φέτος το Πάσχα, η αδιάλειπτη ευγενική προσφορά των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Σκιάθος” κ κ. Γεώργιου Π. Αλεξανδρίδη και Παράσχου Γ. Αλεξανδρίδη κατέστη δυνατή την υποστήριξη 109 οικονομικά αδύναμων οικογενειών της Σκιάθου. Συμπληρωματικά, έδειξαν την αναγνώριση του έργου στην τοπική κοινωνία των στελεχών
της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Λιμενικής Αρχής, του Κέντρου Υγείας και της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με την αποστολή πασχαλινών εδεσμάτων.

Οι πατέρας και υιός Αλεξανδρίδης έχουν επανειλημμένα στηρίξει ανιδιοτελώς σημαντικές δράσεις του Συλλόγου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Σκιάθος” τους συγχαίρει για την παραδειγματική αρωγή τους για την κάλυψη αναγκών του νησιού.

Επιπρόσθετα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος θέλησε να συμβάλει ιδιαίτερα στα παιδιά των παραπάνω οικογενειών προσφέροντάς τους ένα επιπλέον δώρο: μια λαμπάδα, ένα πασχαλινό σοκολατένιο αυγό και ένα τσουρέκι. Η διακριτική διανομή έγινε από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου και ευχαριστούμε τα στελέχη του.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στους επαγγελματίες που έκαναν δωρεά τα αντίστοιχα αγαθά και συγκεκριμένα τους φούρνους/ζαχαροπλαστεία:
Άριστον, Ορτουλίδης, Mama Mia, Γιαννακόπουλος, και Velvet, καθώς και το Εφημερίς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Σκιάθου  για την εθελοντική δημιουργία των υπέροχων λαμπάδων!