Στο κέντρο της χώρας της Σκιάθου, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον γύρω από την πισίνα του Mystery Luxury Residence θα μας περιμένει από φέτος το εστιατόριο Savor.

Το Savor ήρθε υποσχόμενο να σας παρέχει μία αξέχαστη γευστική εμπειρία ιδανική για εσάς και την παρέα σας. Χρησιμοποιώντας την καλύτερη μαγειρική τεχνογνωσία, ποιοτικά υλικά και τοπικά προϊόντα, δημιουργώντας υπέροχα εδέσματα για τους επισκέπτες του Mystery και όποιον επιθυμεί να φιλοξενηθεί για ένα αξέχαστο γεύμα!

 

Το προσωπικό του Savor σας υπόσχεται φιλική και περιποιητική εξυπηρέτηση, ενώ η μαγειρική ομάδα δημιουργεί ένα κλασσικό ελληνικό μενού, εμπλουτισμένο με καινοτομίες, καθώς και εύγευστες μεσογειακές επιλογές, ελαφρά ορεκτικά και ακαταμάχητα snacks. Aναμειγνύει την κλασική μεσογειακή κουζίνα με μοντέρνες πινελιές γεύσης, ώστε το φρέσκο και σπιτικό φαγητό να μετατρέπεται σε υψηλή γευστική εμπειρία.

 

Το σημαντικότερο στην ανάδειξη των συνταγών του είναι η μαγειρική εμπειρία της ομάδας  και η προσεκτική επιλογή των ποιοτικότερων υλικών. Ταξιδεύοντας σε ολόκληρη την Ελλάδα, επέλεξαν τα καλύτερα προϊόντα από κάθε τόπο. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι φρέσκα, εκλεκτά και προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε με τη μαγειρική τους τέχνη, να απογειώσουν τις αισθήσεις σας. Υπάρχουν πάντα επιλογές για τους μικρούς επισκέπτες του εστιατορίου, νόστιμες και υγιεινές.

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι καθημερινά μεταξύ 12.00 μ.μ – 23.00 μ.μ!

Από την ομάδα του skiathoslife.gr ευχόμαστε καλή αρχή!