Η άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου αποκάλυψε πού βρίσκονταν οι δύο ποινικοί, όταν έπεσαν πυροβολισμοί στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και όταν τοποθετήθηκε εκεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων πρόδωσαν τους δύο άνδρες που συνελήφθησαν για την υπόθεση Φουρθιώτη, όπως αποκάλυψε η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN TV. Συγκεκριμένα η άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου αποκάλυψε πού βρίσκονταν οι δύο ποινικοί, όταν έπεσαν πυροβολισμοί στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και όταν τοποθετήθηκε εκεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Εκτός από τα κινητά τηλέφωνα που έδειξαν το πού βρίσκονταν οι δράστες, κάμερα ασφαλείας σπιτιού που βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία του Μένιου Φουρθιώτη, κατέγραψε το αυτοκίνητο ενός από τους δύο δράστες την ώρα που πήγαιναν για την επίθεση με το Καλάσνικοφ. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, στα σπίτια των δύο ατόμων βρέθηκαν 31.000 ευρώ. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., πάντως, είναι σε εξέλιξη καθώς υπάρχουν αναφορές και για συμβόλαια θανάτου δημοσιογράφων.