Με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θωμάς (Μάκης) Κουκουλάκης Δημοτικός Σύμβουλος Σκιάθου με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, θέτει τον εαυτό του εκτός Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Σκιάθου μετά από 2 έτη αφού όπως ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του δεν υπάρχει λόγος συμμετοχής του. Η αναρτησή του έχει ως εξής 

“Αν και αποφεύγω να αναρτώ δημοσιεύσεις σχετικά με τα του Δήμου, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στα εξής.

Τόσο το 2019 όσο και το 2020, κατέθεσα πρόταση και στην Επιτροπή Τουριστικής Προβολής αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετική με την ανάγκη της Σκιαθου για εταιρία εξειδικευμένη στο Τουριστικό Μάρκετινγκ και τη Διαχείριση Προορισμών. Μάλιστα, με σκοπό τη διαφάνεια, πρότεινα και συγκεκριμένη εταιρία, η οποία είναι γνωστή στον χώρο και έχω γνώση για την δουλειά της.

Και τις 2 φορές η πρόταση μου απορρίφθηκε γιατί όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, η Σκιαθος έχει εταιρία, τη Marketing Greece. (Έντονες ήταν οι αντιδράσεις μας για όποιον θυμάται ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που χρειαζόμαστε ). Πριν λίγες μέρες λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση στην Οικονομική Επιτροπή.

Έρχομαι και διερωτώμαι, πώς έρχεται μια τέτοια πρόσκληση.

1ον) Χωρίς να έχει συνεδριάσει η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής για να πάρει την απόφαση

2ον) Για ποια εταιρία καλούμαστε να ψηφίσουμε 25.000 ευρώ χωρίς να κατονομάζεται.

3ον) Γιατί χάθηκαν 2 χρόνια από έναν εγωισμό, δυο χρόνια χαμένων εσόδων για τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους του νησιού.

4ον) Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας αλλά και τα μέλη της Τουριστικής Προβολής μέχρι πότε θα ανέχονται να λαμβάνονται αποφάσεις για αυτούς ΧΩΡΙΣ αυτούς.

Πλέον μετά απο προσπάθειες 2 ετών αρνούμαι να συμμετέχω σε τέτοιες επιτροπές.”