Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Αμοργού και μέλος της ΕΝΑ κα Πόπη Δεσποτίδη
Σημαντική δράση από την Ενωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας, πιο γνωστή ως ΕΝΑ… Προχώρησε πρόσφατα σε δωρεά 1000 μασκών στον Δήμο Αμοργού με στόχο τι άλλο από την προστασία των κατοίκων από την πανδημία…

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στα social media του προέδρου της ΕΝΑ, Νεκτάριου Καλαντζή που αναφέρει ” Σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021  έγινε η παραλαβή 1000 μασκών στο Δημαρχείο Αμοργού στη Χώρα, δωρεά της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) για τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού του Απέραντου Γαλάζιου.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και προσωπικά ο Πρόεδρος της Νεκτάριος Καλαντζής ευχαριστεί πολύ την Αντιδήμαρχο Αμοργού και Μέλος της ΕΝΑ κα. Πόπη Δεσποτίδη για την παραλαβή των μασκών και φυσικά τον Δήμαρχο Αμοργού κ. Λευτέρη Καραΐσκο”.

Και από την πλευρά της, η αρμόδια αντιδήμαρχος, Πόπη Δεσποτίδη απάντησε αναφέροντας: “Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει η Ε.Ν.Α στους δύσκολους αυτούς καιρούς ! Καλή Χρονιά σε όλους !”

Σε δήλωση προχώρησε και ο Δήμαρχος Αμοργού κος Λευτέρης Καραϊσκος που ανέφερε«Ευχαριστούμε την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών για τη δωρεά υγείας και αλληλεγγύης που έρχεται να ενισχύσει το σχεδιασμό μας για την προστασία των κατοίκων της Αμοργού από την πανδημία του κορονοϊού»

https://www.naxospress.gr/