Την προσεχή Κυριακή στις 5μμ στο κλειστό Αδαμόπουλου, θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός για την άνοδο στην Α1 κατηγορία ΕΣΠΕΚΕΛ, όπου η ομάδα Κορασίδων της Σκοπέλου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Σουφλαρίων.
Πρόκειται για τις πρωταθλήτριες ομάδες του 2ου και 1ου ομίλου, αντίστοιχα και ίσως τις καλύτερες της κατηγορίας, που επί της ουσίας θα αναμετρηθούν σε ένα πρόωρο τελικό… για το εισιτήριο του τελικού, στον οποίο θα αντιμετωπίσουν τη ομάδα του Αμπελώνα, που επικράτησε επί της Δεσκάτης με 3-0 σετ, το περασμένο σαββατοκύριακο.
Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας του ΑΟ Σκοπέλου, αυτή συνεχίζεται με αρκετές δυσκολίες, εξαιτίας της απουσίας πέντε κοριτσιών εκτός νησιού, λόγω σχολικής εκδρομής.
Ωστόσο, ο προπονητής Γιάννης Τσακάλης, συνεχίζει τις προπονήσεις με το διαθέσιμο υλικό, αναμένοντας να ενσωματώσει και τις απούσες αθλήτριες στην ομάδα, στις τελευταίες προπονήσεις πριν η αποστολή ταξιδέψει στον Βόλο, παραμονές του αγώνα, οπότε και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της κρίσιμης αναμέτρησης, στην οποία η ομάδα της Σκοπέλου θα διεκδικήσει αυτό που δικαιούται, βάση της εικόνας της, όλη την αγωνιστική περίοδο που προηγήθηκε.