Αρχική ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Instagram: Νέα δυνατότητα μετάφρασης του κειμένου στα stories

Instagram: Νέα δυνατότητα μετάφρασης του κειμένου στα stories

104
Δείτε τι ανακοίνωσε η δημοφιλής πλατφόρμα.

Συνεχίζει τις αλλαγές του το Instagram και την προσπάθειά του να γίνει πιο φιλικό προς τους χρήστες. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η γνωστή πλατφόρμα, πλέον παρέχεται η δυνατότητα να μεταφράζεται αυτόματα το κείμενο στα stories.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή είχε τη δυνατότητα να μεταφράζει αυτόματα κείμενο στα posts ήδη από το 2016, στο εξής όμως η δυνατότητα αυτή θα υπάρχει και στα stories.

Όταν η εφαρμογή λοιπόν εντοπίσει μία ξένη γλώσσα στο story, θα εμφανίσει την επιλογή «See Translation» στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης. Επιλέγοντάς το, οι χρήστες θα δουν τη μετάφραση στο κάτω μέρος της οθόνης τους. Το νέο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο από σήμερα σε όλο τον κόσμο και για αρχή υποστηρίζονται πάνω από 90 γλώσσες.

Τι άλλο θα αλλάξει σύντομα:

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Ιουλίου, η εφαρμογή επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό ονόματι «Exclusive Stories». Τι είναι αυτό; Πρόκειται για stories, τα οποία θα προβάλλονται αποκλειστικά στα μέλη που πληρώνουν για να τα δουν. Αν κάποιος δεν είναι συνδρομητής στο συγκεκριμένο χρήστη, θα δει ένα μήνυμα που του λέει πως μόνο τα μέλη μπορούν να δουν το συγκεκριμένο story.

error: Content is protected !!