Η ΕΥΧΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ : To ΕΠΑΛ Σκιάθου έγινε αυτόνομο [εικόνες από την παράδοση – παραλαβή]

Με σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε η παράδοση – παραλαβή του Παραρτήματος του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου  στη Σκιάθο στο νεοϊδρυθέν αυτόνομο πλέον ΕΠΑΛ Σκιάθου. Παραβρέθηκε ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου κ. Κατσιαβριάς Νικόλαος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της λειτουργίας του παραρτήματος με ελάχιστους μαθητές και χώρους το Σεπτέμβριο του 2020. Θυμήθηκε ότι πέρυσι παραμονές της Παναγίας της Εικονίστριας έγιναν τα εγκαίνια των νέων χώρων, όπου λειτουργεί το Σχολείο, και ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε να γίνει σύντομα αυτόνομο Επαγγελματικό Λύκειο.

Φέτος ένα χρόνο μετά η ευχή έγινε πραγματικότητα και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Μαγνησίας παραδίνει στους μαθητές της Σκιάθου ολοκληρωμένο Σχολείο, Επαγγελματικό Λύκειο με δύο τομείς και 80 μαθητές! Τέλος ευχήθηκε όσο γρήγορα έγιναν όλα αυτά έως τώρα να γίνει και το επόμενο βήμα: Να αποκτήσει το Σχολείο δικό του σύγχρονο διδακτήριο με αίθουσες, εργαστήρια και χώρους άθλησης.

Με τη σειρά της η έως τώρα διευθύνουσα του Παραρτήματος και πλέον Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Σκιάθου ευχαρίστησε τον Διευθυντή και όλους τους συναδέλφους του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου για τη συνεργασία και τη βοήθεια στο ξεκίνημα του νέου Σχολείου και ευχήθηκε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί.