Την θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Δάφνης Στεφανίδη – Ξυλοποδάρου που έφυγε σήμερα από την ζωή. Η 67χρονη νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου η κατάσταση υγείας της το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επιβαρυνθεί.

Η Δάφνη Στεφανίδη – Ξυλοποδάρου διετέλεσε προϊσταμένη στην Εφορία της Σκιάθου, είχε έντονη κοινωνική ζωή και πλούσια δραστηριότητα στα δρώμενα του νησιού. Υπηρέτησε με αυταπάρνηση την τοπική αυτοδιοίκηση επι δημαρχίας Νίκου Πλωμαρίτη στην θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου ενώ ήταν μέλος του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου παίρνοντας μέρος στην θεατρική ομάδα και την Παραδοσιακή Χορωδία.

Ηταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Στεφανίδη, και διατηρούσαν οικογενειακή επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια στην παραλία “Ασέληνος”

Αφήνει πίσω εκτός από τον σύζυγο της και τρία αξιόλογα παιδιά τον Δημήτρη, τον Στάθη και τον Γιάννη

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου : “Aγαπημένη φίλη Δάφνη σε αποχαιρετώ, απέραντη θλίψη νιώθω, το γέλιο σε κουβέντα μας θα το θυμάμαι πάντα…”

Ο Πρόεδρος Ενοικιαζομένων Δωματίων Σκιάθου κ. Μανώλης Κανταράκης : Τα θερμά μου συλλυπητήρια για την Δάφνη Ξυλοποδαρου Μια γυναίκα που αγωνίστηκε για τα πιστεύω της μια γυναίκα που αψήφησε τα στερεότυπα της εποχής μια καλή φίλη και οικογενειάρχης. Μια γυναίκα που απέδειξε πως αν έχεις θέληση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Καλό παράδεισο με εκτίμηση και σεβασμό

Το Skiathoslife.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.

Ν.Τ