Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη πήρε ο 39χρονος βαφτισιμιός που σκότωσε με 42 μαχαιριές της νονά του, επειδή όπως όλα δείχνουν δεν του έδινε τα χρήματα που ήθελε.

Ο άνδρας που με το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε σόκαρε τους κατοίκους της Νέας Ιωνίας Βόλου, οδηγήθηκε στο ανακριτή σήμερα από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία 48 ωρών.

Ο δράστης παραδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις αστυνομικές αρχές, αναφέροντας στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πως ό,τι έκανε το έκανε υπό την επήρεια ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος κατά τη διάρκεια της προανάκρισης είπε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ αποκάλυψε ότι ο μαχαίρι με το οποίο κάρφωσε 42 φορές το κορμί της 75χρονης το πήρε από την συρτάρι της κουζίνας του σπιτιού και στη συνέχεια το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί ο φερόμενος ως δράστης σκότωσε τη 75χρονη νονά του στην κουζίνα του διαμερίσματος της στην οδό Καζανάκι της Νέας Ιωνίας, ενώ σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού βρίσκονταν ο γιος της.