Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, τον διαγωνισμό «Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα», που έχει γίνει πλέον θεσμός για τους εμπόρους της πόλης. Ο σκοπός είναι διττός, πρώτον να συμβάλλει στην ανάδειξη της πιο όμορφης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας και δεύτερον να δημιουργήσει πνεύμα θεμιτού ανταγωνισμού που θα βοηθήσει στο στολισμό των βιτρινών των καταστημάτων και στην προσέλκυση του κόσμου.

Όσοι καταστηματάρχες επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό. Η καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνας θα αναδειχθεί μέσω «LIKE» στη φωτογραφία του άλμπουμ «Διαγωνισμός – Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα 2021» στη σελίδα του FACEBΟOK “ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ”.
Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στο διαγωνισμό ισχύει από Τετάρτη 08/12/2021 έως Παρασκευή 17/12/2021 & ώρα 14:30. Οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΣΒ: [email protected] με τα στοιχεία του καταστήματος και θέμα “Συμμετοχή στο Διαγωνισμό” . Την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 14:00 θα καταμετρηθούν τα like των φωτογραφιών και θα προκύψουν οι (3) τρεις νικητές του διαγωνισμού.
Οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου (www.esv.gr) και έχουν σταλεί στα email των μελών του ΕΣΒ.

πηγή:gegonota-news