Ξεκινάνε την ερχόμενη Κυριακή 17 Oκτωβρίου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ανδρών ποδοσφαίρου που φέτος αγωνίζονται στον Α’ Όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ. Ο νέος προπονητής της ομάδας κ. Γρηγόρης Πουρσαϊτίδης προερχόμενος από την πόλη της Καβάλας δηλώνει στο Skiathoslife.gr αισιόδοξος για την ομάδα του, που αποτελείται από νέα παιδιά στην συντριπτική πλειοψηφία και προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Στόχος είναι η παραμονή ενώ όπως τονίζει θα παλέψουν στα ίσια όλες τις ομάδες εντός και εκτός έδρας. Φέτος στο ρόστερ βρίσκεται και ο έμπειρος Ορέστης Χισάι που επέστρεψε από την ομάδα του Σαρακηνού, ενώ έκανε και επιτυχημένο πέρασμα από την Σκιάθο.

Συνολικά στην διάθεσή του έχει 25 περίπου παίκτες ενώ αύριο θα επιλέξει τους 16 που θα μεταβούν στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο όπου στις 11.30 θα αντιμετωπίσουν τον Ελευθεριακό.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓΩΝ ΗΜΕΡ. ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
16-Οκτ-21 16:00 OLIMPICO ΝΕΟΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΑΠΟΒ
16-Οκτ-21 16:00 ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΕΑΚ ΙΑΣΩΝ ΑΜ ΠΗΛΕΑΣ
17-Οκτ-21 11:30 ΒΑΣΔΕΚΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ
17-Οκτ-21 16:00 ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣ
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ 

Πόλος έλξης δείχνουν να είναι οι Ακαδημίες του ΑΟ Σκοπέλου που έως και σήμερα συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον 60 και πλέον παιδιών κάτι που είναι αισιόδοξο και δείχνει πως το άθλημα δείχνει δυναμική στο νησί. Οι ακαδημίες αποτελούνται απο παιδιά ηλικίας και ενός έτους έως και 14.

Ρ.Γ / Κώστας Πατσής