Πληροφορούμενοι από το νυν Δήμαρχο Δημήτριο Πρεβεζάνο το πρόβλημα δυναμικότητας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου, προχωρήσαμε στην εκπόνηση της μελέτης προσθήκης αυτού κατ’ επέκταση και καθ’ύψους.

Η μελέτη αυτή είναι δωρεά της Τεχνικής μας Εταιρείας προς το Δήμο Σκιάθου, και βρίσκεται στη φάση αρχιτεκτονικών προσχεδίων.

Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη περιλαμβάνει την προσθήκη τεσσάρων αιθουσών διδασκαλίας, ενός νέου χώρου υγιεινής, μίας βιβλιοθήκης και μίας αίθουσας προβολών.

Μετά από συνάντηση στις 15/03, όπου έγινε η παρουσίαση της μελέτης στο Διευθυντή του Σχολείου, στους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και στον εκπρόσωπο του Δήμου, τους παραδώσαμε αντίγραφο των σχεδίων της μελέτης, όπου αφού τα μελετήσουν να μας ενημερώσουν για τυχόν παρατηρήσεις τους.

Από τότε μέχρι σήμερα, δύο μήνες μετά, δεν είχαμε ουδεμία επικοινωνία, για να μας επισημάνουν τις παρατηρήσεις τους και να προχωρήσουμε στην εκπόνηση των υπολοίπων μελετών (Στατική Μελέτη, Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη, Μελέτη Πυροπροστασίας κ.α.), για την κατάθεση του φακέλου στην Περιφέρεια.

Η παραπάνω μελέτη δεν αποτελεί μία μεμονωμένη προσφορά, αλλά μια σειρά της αλτρουιστικής συμπεριφοράς και προσφοράς προς το νησί μας.

Προφανώς, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό οποιασδήποτε Δημοτικής Αρχής.

Ενδεικτικά, παλαιότερες μελέτες – προσφορές:

Αθλητικές εγκαταστάσεις Σκοποβολή, Τοξοβολίας και Ποδηλάτου Βουνού

Διαμόρφωση Καφέ – Mπαρ στο Μπούρτζι

Κάλυμμα για κάδους απορριμμάτων

Πρόταση στήριξης και ανάδειξης μνημείου Αγνώστου Ναύτη

 

Πρόταση σήμανσης οδών

Πρόταση τυποποίησης συστήματος σκίασης για τα παραλιακά καταστήματα

Διά της MASOUROS DESIGN CONSTRUCTIONS,

Μασούρος Τρύφων