Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψαν χθες το πρωί (Κυριακή 9 Φεβρουαρίου) στο σπίτι του Σκιαθίτη, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου των Απανταχού Σκιαθιτών. Η πρόεδρος του Συλλόγου ακούραστη και χαμογελαστή κα Μαργαρίτα Μουτζούρη παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα που ήταν μαζί τους καθώς και όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που δραστηριοποιούνται έντονα μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο. Στην συνέχεια η Ταμίας του Συλλόγου κα. Μένια Παντολέων έκανε τον απολογισμό του 2019 όπου ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαργαρίτα Μουτζούρη μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου παρέδωσαν τιμητικό έπαινο στο Δημοσιογράφο του Skiathoslife.gr Νίκο Τζούμα για την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών εντός και εκτός του νησιού καθώς και για την απόφαση της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων να γίνει μέλος της.

Εκτός όμως από το ευχάριστο κλίμα της ημέρας ο προβληματισμός για ότι γίνεται στην Σκιάθο και αφορά το Περιβάλλον και την καθημερινότητα των πολιτών βρέθηκαν στο επίκεντρο των ερωτήσεων προς τον Δήμαρχο. Ο ίδιος ανταποκρινόμενος σε αυτή το κάλεσμα απάντησε για όλα όσα έγιναν έως σήμερα στο νησί από το ξεκίνημα της νέας Δημοτικής Αρχής και απάντησε όλα τα ερωτήματα των πολιτών για σχεδόν μία ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΙΑΘΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Απανταχού Σκιαθιτών ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή 15 Μαρτίου όπου όπως κάθε χρόνο εορτάζεται η μνήμη από την Γέννηση του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη ενώ αμέσως μετά θα βρεθούν όλοι μαζί για διασκέδαση σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Τυχερή ήταν η κα Μάγδα Κρεμύδη που κέρδισε το φλουρί και έναν καταπληκτικό πίνακα της εικαστικού Δέσποινας Μιτζέλου

Ο Σύλλογος Απανταχού Σκιαθιτών έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση:

“Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΙΑΘΙΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΔΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ! ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Η ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΤΖΕΛΟΥ!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ! Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΓΔΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΣΤΑΣΚΕΥΕΣ!! Η ΚΥΡΙΑ ΙΡΛΑΝΔΑ ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ. Η ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΑ ΧΟΝΔΡΟΝΙΚΟΛΗ ΣΚΙΑΘΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ! ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΓΔΑ ΚΡΕΜΥΔΗ! ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ !!!ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΕΦΥΓΑΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ. ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!ΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

Ν.Τ.