Η περιουσιακή κατάσταση των νυν και πρώην βουλευτών της Μαγνησίας, καθώς επίσης του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστού και των δημάρχων της Μαγνησίας, αναρτήθηκαν σήμερα στον ιστότοπο της Βουλής.

Δημήτρης Πρεβεζάνος (Δήμαρχος Σκιάθου):

Ο κ. Δημ. Πρεβεζάνος, δήλωσε εισοδήματα από επιχειρηματική δραστηριότητα ύψους 2.007,14 ευρώ, από μισθωτές υπηρεσίες ύψους 22.454,21 ευρώ. Επίσης στο πόθεν έσχες έχουν συμπεριληφθεί τραπεζικές καταθέσεις ύψους 2.519 ευρώ, ένα διαμέρισμα, κτήματα και καταστήματα επαγγελματικής στέγης στην Σκιάθο. Επίσης δηλώθηκαν μετοχές ύψους 1.967 ευρώ και δύο επιβατικά αυτοκίνητα που αγοράστηκαν με δάνειο. Τέλος στο πόθεν έσχες έχει δηλωθεί και μία ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών στο όνομα του δημάρχου.

Βασιλούδης Χρήστος (Δήμαρχος Σκοπέλου):

Ο κ. Βασιλούδης δηλώνει εισοδήματα από ακίνητα ύψους 3.600 ευρώ, από μισθωτές υπηρεσίες ύψους 38.203,56 ενώ αντίστοιχα η σύζυγός του δηλώνει εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες ύψους 17.597,69. Και οι δύο δηλώνουν τραπεζικές καταθέσεις μόνο 608 ευρώ, έχουν ωστόσο καταγραφεί στο πόθεν έσχες ακίνητα, κτήματα και καταστήματα επαγγελματικής στέγης σε Σκόπελο, Νέα Ιωνία και Εύβοια, δύο επιβατικά αυτοκίνητα και μία βάρκα.

Πέτρος Βαφίνης (Δήμαρχος Αλοννήσου):

Ο κ. Πέτρος Βαφίνης δήλωσε εισοδήματα από διάφορες δραστηριότητες, μερίσματα και τόκους ύψους 3.700 ευρώ, ενώ από μισθωτές υπηρεσίες δηλώθηκαν εισοδήματα ύψους 25.178,04 ευρώ, ενώ η σύζυγός του δηλώνει 13.801,56 ευρώ. Επίσης καταγράφονται μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια, ενώ οι τραπεζικές καταθέσεις που διαθέτει από κοινού με τη σύζυγό του ανέρχονται σε 36.321,36 ευρώ. Επίσης έχουν δηλωθεί πέντε μονοκατοικίες και ορισμένα. Επίσης ο δήμαρχος Αλοννήσου έχει δηλώσει μέτοχος σε μία τουριστική επιχείρηση, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό το κατέχει η σύζυγός του. Τέλος στο πόθεν έσχες καταγράφεται ένα δάνειο το οποίο αποπληρώνεται, ένα δίκυκλο, ένα επιβατικό ΙΧ και μία βάρκα.