Κυκλάδες: Στη Σαντορίνη θα ανακαλύψετε εξαιρετικές περιοχές για κατάδυση: είναι ο Ταξιάρχης με το ναυάγιο στην Παλιά Καμένη και στη Θηρασιά το ακρωτήρι Τρυπητή. Στη Μύκονο, θα βουτήξετε για να δείτε το ναυάγιο του Καλαφάτη, τους υφάλους του Paradise και του Super Paradise, τα ναυάγια των πλοίων «Πελοπόννησος» και «Άννα ΙΙ» και το βυθό γύρω από το γειτονικό νησάκι της Ρήνειας.
Στην Πάρο, θα θαυμάσετε τα ναυάγια των πλοίων «Μαριάνα», «Beaufighter» και την υποθαλάσσια ομορφιά στις τοποθεσίες Φρουρός, Τουρλίτης, Βρυόκαστρο και στον όρμο της Σάντα Μαρίας. Και τέλος, στην Κέα, θα γίνετε «μάρτυρας» σε ένα από τα πιο διάσημα ναυάγια σε όλο τον κόσμο, του νοσοκομειακού πλοίου «Βρετανικός», βρίσκεται από το 1916, που το βύθισαν οι Γερμανοί, στα 120μ. βάθος κοντά στο λιμάνι της Κέας. Υπάρχουν πολλά σχέδια, ώστε στο μέλλον να υπάρχει η δυνατότητα κατάδυσης στο περίφημο ναυάγιο.
Ιόνια νησιά: Στην Κεφαλονιά, οι καταδύσεις θα σας προσφέρουν την εμπειρία της ανακάλυψης του σπηλαίου της Μελισσάνης. Στη Ζάκυνθο, στην περιοχή της λίμνης του Κεριού θα εξερευνήσετε σπηλιές, ενώ σε άλλα σημεία του νησιού, εάν σταθείτε τυχεροί, θα κολυμπήσετε πλάι σε χελώνες Carettacaretta και φώκιες Monachusmonachus.
Σποράδες: Είναι ζήτημα χρόνου να επιτραπεί η οργανωμένη κατάδυση με επιβλέποντα στην περιοχή του Θαλάσσιου Πάρκου της Αλοννήσου. Στα όριά του και πολύ κοντά στο νησί Περιστέρα υπάρχουν δύο από τα σημαντικότερα ναυάγια του κόσμου! Το κλασικό ναυάγιο της Περιστέρας στη θέση «Πεθαμένος» άλλαξε όλες τις επιστημονικές απόψεις για τη ναυπηγική ικανότητα των αρχαίων Ελλήνων. Επίσης, στον όρμο του Βασιλικού έχει ανακαλυφθεί το μεγαλύτερο στον κόσμο βυζαντινό ναυάγιο (12ος αιώνας) και ο αριθμός των αμφορέων ξεπερνά τους 4.000.
Κρήτη: Στην Αγία Πελαγία, στο Ηράκλειο της Κρήτης, θα σας εντυπωσιάσουν τα υποθαλάσσια σπήλαια.
Δωδεκάνησα: Η Λέρος είναι ολόκληρη ένα υποβρύχιο μουσείο, ενώ εξαιρετικούς βυθούς έχει και η Κάλυμνος με την πολύχρονη παράδοση των σφουγγαράδων της.