SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Πετρούλα το ενδονησιώτικο των Βορείων Σποράδων...

Ξεκινάει δρομολόγια στις 12 Μαΐου 2025-03-27 23:29:52
Πετρούλα το ενδονησιώτικο των Βορείων Σποράδων...

Ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες του τουρισμού στις Βόρειες Σποράδες είναι η μεταφορά των επιβατών μεταξύ των νησιών και του Αερολιμένα Σκιάθου-Βορείων Σποράδων "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης".Ο Κύριος Καρβέλης, Ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου "SKOPELOS TOURS", βλέποντας την ανάγκη αυτή, κατάφερε να δρομολογήσει πειραματικά το επιβατικό πλοίο "ΠΕΤΡΟΥΛΑ" της εταιρείας "SPORADES LINES" το καλοκαίρι του 2024, συνδέοντας τους λιμένες Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου σε ενδονησιωτικό επίπεδο.

Η δρομολόγηση αυτή έγινε για πρώτη φορά και χωρίς κάποια επιδότηση της γραμμής.

Έτσι και φέτος, η προσπάθεια αυτή ευελπιστεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες από το εξωτερικό που επιθυμούν να μεταβούν αυθημερόν στα νησιά, αποφεύγοντας τα γνωστά προβλήματα του παρελθόντος.

Η εταιρία "SPORADES LINES", με το πλοίο "ΠΕΤΡΟΥΛΑ" χωρητικότητας 64 επιβατών, για τη χρονιά 2025 ξεκινάει καθημερινά στις 12 Μαΐου με τρία (3) δρομολόγια την ημέρα

από την 1η Ιουλίου έως τις 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιεί τεσσερα (4) δρομολόγια καθημερινά.

Το υπόλοιπο διάστημα από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 12 Οκτωβρίου το πλοίο θα εκτελεί δύο (2) δρομολογια ημερησίως.

Τα δρομολόγια είναι ήδη αναρτημένα στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες κρατήσεων.