SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Φ.Τεριμ:Ο πραγματικός λόγος που έφυγε |Πληροφορίες για τον αντικαταστάτη

«Συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο Αλαφούζο αλλά για την νέα σεζόν» 2024-05-17 08:30:31
Φ.Τεριμ:Ο πραγματικός λόγος που έφυγε |Πληροφορίες για τον αντικαταστάτη

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό με μια δήλωσή του στο instagram.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όντως έγινε μια συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο. Παρόλαυτα η απομάκρυνση του Τούρκου τεχνικού δεν έγινε για την φετινή αποτυχία της ομάδας όσον αφορά το πρωτάθλημα, αλλά γιατί δεν μπορούσαν να βρουν μια κοινή γραμμή για την επόμενη σεζόν.

Ως εκ τούτου ήρθε η λήξη συνεργασίας των δυο πλευρών.

 

Αναλυτικά το μήνυμά του:

“Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου και εγώ κάναμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, με όλη μας τη δύναμη, για να τελειώσουμε τη σεζόν 2023/24 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους φίλους του Παναθηναϊκού να βιώσουν μια εμπειρία που δεν έχουν βιώσει εδώ και 13 χρόνια. Χθες βράδυ, ο πρόεδρος Αλαφούζος και εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε την κατάσταση μαζί, στην οποία είδαμε ότι τα πλάνα μας για τη σεζόν 2024/25 δεν ήταν ταυτισμένα. Σας αν αποτέλεσμα της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φίλους του Παναθηναϊκού που μας υποστήριζαν σε αυτούς τους έξι μήνες που ήμασταν στη Αθήνα, τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και το προσωπικό της ομάδας και είμαι ευγνώμων στην ποδοσφαιρική κοινότητα που εξέφρασ την αγάπη και τον σεβασμό στην ομάδα μου και στον εαυτό μου σε κάθε ευκαιρία. Ειλικρινά εύχομαι στον Παναθηναϊκό να έχει ένα επιτυχές μέλλον. Ελπίζω να συναντηθούμε σε νέα μονοπάτια και όχι σε τόσο μακρινά ταξίδια”.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι Χρήστος Κόντης που τις πρωινές ώρες η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποιήσε την λήξη συνεργασίας τους.