SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Το χρονικό του περιστατικού μεταξύ του Κ. Φλώρου και του Β. Γραμμένου

2024-04-24 10:54:20
Το χρονικό του περιστατικού μεταξύ του Κ. Φλώρου και του Β. Γραμμένου

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, υπήρξε ένα περιστατικό βίας στην Βουλή.

Σε κατάσταση σοκ ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μίλησε στο Newsbomb.gr για το πρωτοφανές και ντροπιαστικό περιστατικό μέσα στη Ελληνική Βουλή, όπου τον γρονθοκόπησε ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Είναι τραγικά αυτά που συμβαίνουν. Είναι πραγματικά ντροπή. Δεν ξέρω τι να πω, ντροπή», ανέφερε ο κύριος Γραμμένος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αφορμή για τον ξυλοδαρμό ήταν η μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας του Κωνστανίνου Φλώρου.

Η μήνυση ζητούσε την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης όπου και βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση επί του θέματος εκείνη την ώρα στην Ολομέλεια βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Σύμφωνα με τον κ. Φλώρο όμως ειπώθηκε άσχμη ύβρις από τον κ. Γραμμένο στο πρόσωπο της μητέρας του κ. Φλώρου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Φλώρος ισχυρίστηκε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο εντός της αιθούσης για την άρση ασυλίας του Βελόπουλου. Συμφωνα με τον Φλώρο ειπώθηκαν τα εξής:

Κ. Φλώρος: Οι δικαστές θα κρίνουν τι θα γίνει με τον Βελόπουλο.

Β. Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδι

Κ. Φλώρος : Άντε.

Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@.

Αμέσως μετά, οι δυο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από το λαιμό και τον έριξε κάτω.

Η Ελληνική Λύση κάνει λόγο για απρόκλητη επίθεση, κεφαλοκλείδωμα, γρονθοκόπημα, Ο βουλευτής αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο ιατρείο της Βουλής και θα μεταφερθεί στο Γ.Ν.Α.

 

Πηγή: newsbomb.gr