SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: 60 συλλήψεις από την Αστυνομία

Έχουν κατασχεθεί πιστόλια, ξύλινα ρόπαλα, μαχαίρια, ναρκωτικά, ρουχισμός, ψηφιακά μέσα και άλλα 2024-04-22 15:32:51
Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: 60 συλλήψεις από την Αστυνομία

Σε 60 συλλήψεις έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της μεγάλης και στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. μετά τον θανάσιμο τραυματισμό με ναυτική φωτοβολίδα του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στις 7 Δεκεμβρίου 2023 έξω από το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, όπου γινόταν αγώνας βόλεϊ.

Ογκωδέστατη δικογραφία

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ δήλωσε για την υπόθεση ότι η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διεξήγαγε υπό άκρα μυστικότητα εκτεταμένη έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της  εγκληματικής επίθεσης χούλιγκαν στην περιοχή του Ρέντη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αστυνομικού.

Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη, που δρούσε από το 2019. Αυτή η οργάνωση λοιπόν είναι σίγουρο πλέον ότι, βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη. Σύμφωνα με δήλωση του αρχηγού της Αστυνομίας Δημήτρη Μάλλιου, έχουν γίνει ήδη 60 συλλήψεις ενώ οι κατηγορούμενοι φέρονται να έχουν διαπράξει κακουργήματα και πλημμελήματα εκτός από την Αττική, στο Βόλο και στα Ιωάννινα.

 

Πηγή: ethnos,e-thessalia.gr