SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Μπέος: Ένα τσούρμο χασοδίκες κατέθεσαν προσφυγή εναντίον μου

Άδειο μύδι και νούμερο ο Παπαπέτρος 2024-03-12 10:51:23

Χασοδίκες που κατέθεσαν προσφυγή εναντίον του για την εκλογιμότητά του, χαρακτήρισε τα μέλη της δημοτικής ομάδας «Συμμαχία για τον Βόλο» ο Αχιλλέας Μπέος σε σημερινή συνέντευξη Τύπου και αποκάλεσε τον επικεφαλής κ. Νίκο Παπαπέτρο «άδειο μύδι και τεράστιο νούμερο».
“Κάνω αξιολογικές κρίσεις…” δήλωσε ο Α. Μπέος και είπε πως η προσφυγή εκλογιμότητας, που παίρνει τον δρόμο για το Συμβούλιο της Επικρατείας, δεν έχει νομική ουσία και περιεχόμενο. «Είναι η ντροπή της πόλης, ο Μόσχος, ο Παπαπέτρος και όλο αυτό το νοθύλευμα (ακριβής απόδοση)».

«Εγώ για την πόλη αισθάνομαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει. Με αυτές τις πρακτικές αυτοεξευτελίζονται. Δεν έχει αξία να ασχολείσαι με αυτούς τους ανθρώπους, δεν τους βλέπω. Εγώ θέλω να αφήσω μια παρακαταθήκη. Για να καταλάβετε για τι άδεια μύδια συζητάμε, όταν όλος ο κόσμος απορεί πώς έγινε στον Βόλο ένα μικρό θαύμα, αυτοί ρωτάνε γιατί δεν λειτουργεί κινηματογράφος. Τι σας νοιάζει ρε αν δεν λειτουργεί; Τσόντα θα δείτε; Τι ντροπή είστε. Στην κρίση του κόσμου αυτοί οι τύποι. Εμείς θα φέρουμε τον Βόλο εκεί που του αξίζει. Έχετε ξευτιλιστεί ρε νούμερα σε όλο τον Βόλο. Μέσα σε δύο ημέρες κατέθεσαν 4 προσφυγές επειδή είπα τον Βενέτη μαϊμού. Ε, τον ξαναλέω, ρε νούμερα. Τι νοιάζει ρε την Αποκεντρωμένη; Δεν τον βλέπω τον Παπαπέτρο και εάν μου έβγαζε δίπλωμα ο Δικηγορικός, τον αντιμετώπιζα στα δικαστήρια», είπε.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην ερώτηση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λημνιός για έναν δρόμο που ασφαλτοστρώθηκε στον Αγιο Γεώργιο. Ο Α. Μπέος είπε πως ο δρόμος αφορούσε την κατοικία της εισαγγελέως κ. Νάκου, η οποία σύμφωνα με τον Αχ. Μπέο «παρενέβη στις υπηρεσίες πριν δύο χρόνια». Όπως δήλωσε «θεώρησα πως η κ. Νάκου έκανα κατάχρηση εξουσίας και καθυστέρησα το έργο δύο χρόνια. Ο Λημνιός ήθελε μετά να αποσύρει την ερώτηση που κατέθεσε και είπε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου πως ο συνδυασμός δεν συμφωνούσε γιατί εχει καλές σχέσεις με τους δικαστές. Φτύστε τους του όπου του βλέπετε».

Πηγή: gegonota.news