Καθηλωτική ερμηνεία από Αρμένη και Αντωνιάδου
Συγκίνησαν με την παράσταση «Χόρεψέ με πατέρα» από το Σύλλογο οι ΔΥΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ 2025-05-11 17:28:31
Μεγάλη συγκίνηση και έντονη συναισθηματική φόρτιση προσέφερε στο κοινό της Σκιάθου η χθεσινοβραδινή θεατρική παράσταση «Χόρεψέ με πατέρα», με πρωταγωνιστές τον σπουδαίο Γιώργο Αρμένη και την ταλαντούχα Κατερίνα Αντωνιάδου που έγραψε και το σενάριο.
Μπορεί η αίθουσα να μην ήταν κατάμεστη αλλά όσοι βρέθηκαν στην παράσταση ήταν πραγματικά τυχεροί.
Το κοινό παρακολούθησε με απόλυτη προσήλωση την καθηλωτική ερμηνεία του Αρμένη, ο οποίος απέδωσε με βάθος και ευαισθησία τον ρόλο ενός πατέρα που παλεύει με τις αναμνήσεις, τις ενοχές και την ανάγκη για συμφιλίωση. Η Κατερίνα Αντωνιάδου, στον ρόλο της κόρης, στάθηκε επάξια δίπλα του, προσφέροντας μια δυναμική αλλά και τρυφερή ερμηνεία που άγγιξε τις καρδιές των θεατών.
Το έργο, με κείμενο γεμάτο εσωτερικότητα και λεπτές συναισθηματικές αποχρώσεις, φωτίζει την πολυδιάστατη σχέση πατέρα-κόρης και αναδεικνύει τη δύναμη της συγχώρεσης και της αποδοχής. Η σκηνοθεσία απέφυγε κάθε περιττό στόμφο, δίνοντας χώρο στους ηθοποιούς να αναδείξουν την αλήθεια των χαρακτήρων και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που συνδύαζε το ρεαλισμό και την πλασματική (;) ιστορία.
Μετά το τέλος της παράστασης, το κοινό ξέσπασε σε παρατεταμένο χειροκρότημα, αναγνωρίζοντας τη μοναδική θεατρική εμπειρία που έζησε.
Ανάμεσα στο κοινό και ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ευθύμιος Βερβέρης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικης Ματούλα Χονδρονικολη
Η Σκιάθος, μέσα από τέτοιες καλλιτεχνικές στιγμές, επιβεβαιώνει τη θέση της ως σημαντικός πολιτιστικός προορισμός, ενώ η χθεσινή βραδιά θα μείνει αξέχαστη σε όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν.