SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Προϊστάμενος Π.Κ. Σκοπέλου : " Μέλημα μου να παραμείνει το νησί πράσινο "

2024-08-05 14:10:30
Προϊστάμενος Π.Κ. Σκοπέλου :

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου απέκτησε πρόσφατα νέο Προϊστάμενο και συγκεριμένα με τον βαθμό του Αντιπύραρχου τον κ. Κωνσταντίνο Μπλέτσα, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα στις 24 Ιουνίου. Ο κ. Μπλέτσας, με καταγωγή από την Ξάνθη, σε συζήτηση με τον δημοσιογράφο του  Skiathoslife.gr Γιώργο Κεχριώτη, αναφέρθηκε στους στόχους της θητείας του στην Σκόπελο. Ο βασικός του στόχος είναι η διατήρηση του νησιού πράσινο, για τους επισκέπτες και τους φυσιολάτρες από όλο τον κόσμο.

"Σε αυτό το λειτούργημα, όλοι — άνδρες, γυναίκες, ντόπιοι και τουρίστες, πρέπει να στηρίζουν το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας" τόνισε ο Διοικητής, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για υπευθυνότητα από όλους. Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι με τους άνδρες της Πυροσβεστικής είναι πάντα παρών με όσα μέσα διαθέτει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου για την επιτυχή εκτέλεση του έργου τους.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους κατοίκους της Σκοπέλου για την θερμή υποδοχή που έχει λάβει και για την υποστήριξη που παρείχαν κατά την αντιμετώπιση της πρόσφατης δασικής πυρκαγιάς στο Νέο Κλήμα Έλιος, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2024. Ο Προϊστάμενος σημείωσε ότι η πυρκαγιά αυτή αποτέλεσε ένα κρίσιμο τεστ για τις δυνατότητες και την αποτελεσματικότητα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου, το οποίο απέδειξε την αξία του στον μέγιστο βαθμό.

Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση, ο κ. Μπλέτσας υποσχέθηκε ότι το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου και γενικότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελλάδας θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό της εαυτό για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών, όπως έχουν ορκιστεί και ταχθεί όλοι οι πυροσβέστες.

 
Ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμάκιου Σκοπέλου Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Μπλέτσας με τον δημοσιογράφο του Skiathos life.gr,  Γιώργο Κεχριώτη