SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Βόλος: Πασχαλινό Bazaar από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" & Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βόλου

2024-04-17 11:37:33
Βόλος: Πασχαλινό Bazaar από

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα... ένα Χαμόγελο», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στo Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνει στον Βόλο, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου (μπροστά από την εκκλησία), από τις 15 έως και τις 20 Απριλίου 2024, με ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές 10:00-14:00 & 18:00-21:00, Σάββατο 10:00-15:00.

 

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Οργανισμού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά είδη και υπέροχα δώρα, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές του Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού.

Τα έσοδα από το Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», είναι βοήθεια στην προσπάθεια της κάλυψης του Οραγνισμού και των αναγκών των χιλιάδων παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη από βοήθεια στην διαβίωση τους.

Επιπλέον, και το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Βόλου θα πραγματοποιήσει το "Ανοιξιάτικο Παζάρι" στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στις 16 & 17 Απριλίου από τις 10π.μ. έως 9 μ.μ.

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. προσκαλεί όλους να παρευρεθούν στηρίζοντας το έργο και την προσπάθεια των μαθητών του καθώς και να συζητηθούν οι ιδέες και οι απόψεις όλων των παρευρισκομένων ανακαλύπτοντας το έργο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ.

Photo Gallery