SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Σκόπελος: Συνεδρίασε η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή

2024-03-23 09:11:59
Σκόπελος: Συνεδρίασε η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Δημοτικό κτίριο Ξενία συνεδρίασε η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Σκοπέλου.

Η συνεδρίαση ήταν τεσσάρων θεμάτων και αυτά ήταν, η έγκριση του οικονομικού απολογισμού 2023, η έγκριση των όρων όσων αφορά τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό της προκήρυξης για το κυλικείο του Γενικού Λυκείου Σχολείου Σκοπέλου, η έγκριση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου όσων αφορά την συγκρότηση των επιτροπών παραλαβής προμηθειών και παραλαβής υπηρεσιών και τέλος η έγκριση δαπανών άμεσων λειτουργικών αναγκών.

Πριν αρχίσει η συνεδρίαση, η Πρόεδρος καλωσόρισε τα νέα μέλη της επιτροπής σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ .

Όλα τα θέματα της Επιτροπής εγκρίθηκαν ομόφωνα εκτός του πρώτου που εγκρίθηκε από την πλειοψηφία και με ένα λευκό από τον εκπρόσωπο της ΛΑΣ.

Στο τέλος της συνεδρίασης η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Ψαριανού μιλώντας στο Skiathos Life είπε ότι Ο χώρος της παιδείας απαιτεί συσπείρωση και κοινό όραμα. "Οποιαδήποτε κίνηση στοχεύει στην κωλυσιεργία του έργου μας δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να προσφέρουμε τα μέγιστα στα σχολεία μας."

 

Γιώργος Κεχριώτης