SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Οι αποφάσεις της 1ης συνεδρίασης Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Σκοπέλου

2024-02-15 20:48:13
Οι αποφάσεις της 1ης συνεδρίασης Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Σκοπέλου

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 6 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Σκοπέλου στο Δημοτικό κτήριο "Ξενία".

Τα θέματα της συνεδρίασης ήταν κατά κύριο λόγο η συγκρότηση σε σώμα της επιτροπής και μετέπειτα η έγκριση οικονομικών και λειτουργικών ζητημάτων του Δ.Σ. Παρόν στην συνεδρίαση ήταν και η εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα. Ουρανία Θωμά καθώς και ο Αντιδήμαρχος κος. Δαμιανός - Ανάργυρος Μαντάς.

Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής εκλεχτηκε ομόφωνα η κα. Ελένη Ψαρριανού, αντιπρόεδρος η κα. Μελαχροινάκη Νίνα ενώ στην θέση της γραμματέα η κα. Κοσύφη Κυριακή του Σπυρίδων.

Στο θέμα της αντικατάστασης των μελών των συμβουλίων σχολικών κοινοτήτων και των ορισμών χρηστών των τραπεζικών υπολογαριασμών της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής υπήρξε εξίσου ομοφωνία στις αποφάσεις. Ο κ. Παλαιολόγος παραμένει χρήστης της διαχείρησης του τραπεζικού λογαριασμού του Γυμνασίου Σκοπέλου, ο κ. Καραγκούνης παραμένει χρήστης του τραπεζικού λογαριασμού του ΓΕΛ Σκοπέλου, η κα. Ανδρουλάκη Αναστασία για το ΕΠΑΛ Σκοπέλου και τέλος για το Γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις της Γλώσσας Σκοπέλου παραμένει η κα. Σανάγου

Γιώργος Κεχριώτης