SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

 Η Ημέρα Καριέρας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts Δίπλα στους Νέους Επαγγελματίες σε Θεσσαλονίκη και Βόλο

2024-01-31 19:55:15
 Η Ημέρα Καριέρας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts Δίπλα στους Νέους Επαγγελματίες σε Θεσσαλονίκη και Βόλο

Στο πλαίσιο της Ημέρας Καριέρας που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη και στο Βόλο, ο όμιλος Philian Hotels & Resorts έδωσε έμφαση στην ενίσχυση και την καθοδήγηση των νέων επαγγελματιών που ξεκινούν την καριέρα τους. Η παρουσία του ομίλου σε αυτά τα γεγονότα αποτελεί μια σαφή ένδειξη της δέσμευσής του στην ανάπτυξη του νέου επαγγελματικού δυναμικού.

Ο όμιλος Philian εκφράζει τη στήριξή του στους νέους, προσφέροντάς τους όχι μόνο ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης αλλά και καθοδήγηση για την επιτυχή ένταξή τους στον επαγγελματικό χώρο. Ο όμιλος επενδύει στην εκπαίδευση και την εξέλιξη του προσωπικού του, καθιστώντας τη συμμετοχή του σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις απαραίτητη. 

Οι νέοι επαγγελματίες που παραβρέθηκαν στην Ημέρα Καριέρας είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν άμεσα με το τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού του ομίλου, να ανταλλάξουν απόψεις και να εξερευνήσουν πιθανότητες συνεργασίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο όμιλος Philian Hotels & Resorts ενισχύει την αλληλεπίδραση με τους νέους, προωθώντας την κοινωνική ευθύνη και τη στήριξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Με μια προοδευτική προσέγγιση και διάθεση να επενδύει στο μέλλον, ο όμιλος Philian Hotels & Resorts επιδεικνύει πώς η ενίσχυση των νέων είναι βασικός πυλώνας για την επιτυχία μιας επιχείρησης.

Photo Gallery